Ga direct naar inhoud

Nationale-Nederlanden Hardloopplanner houdt Nederland in beweging

24 februari 2021

De vernieuwde Nationale-Nederlanden Hardloopplanner biedt iedereen een steuntje in de rug om in beweging te blijven. Met de Hardloopplanner stippel je eenvoudig je eigen ideale route uit en start en finish je bij je voordeur. Door routes af te wisselen kun je jezelf verbeteren én je motivatie houden. De nieuwe functionaliteiten in de Hardloopplanner maken het nu nog leuker en eenvoudiger om nieuwe routes te ontdekken.

Succesvolle lancering tijdens NN Running Day

In de afgelopen maanden nam hardlopen een enorme vlucht. Dat was onder meer terug te zien in het succes van NN Running Day, waarbij we eind vorig jaar de Nationale-Nederlanden Hardloopplanner lanceerden. Sindsdien werden er ruim 100.000 routes gegenereerd via de Hardloopplanner. Daaruit blijkt wel dat er volop vraag is naar deze functionaliteit.

Nieuwe routes ontdekken maakt hardlopen leuker

Zelfs de meest fervente hardlopers beamen het: het ontdekken van nieuwe routes maakt hardlopen leuker én makkelijker. Met nieuwe routes wijk je af van je standaard rondje asfalt of altijd dat zelfde bospad. Het doorbreken van deze routine zorgt ervoor dat je bewust(er) bezig bent met de omgeving en de ondergrond waarop je loopt. Dat houdt je lichaam en geest scherp. De Nationale-Nederlanden Hardloopplanner voorziet in deze behoefte en laat je kennis maken met nieuwe routes, dwars door de stad, het platteland of zelfs langs de kust.

Nieuw: je route plannen langs bezienswaardigheden en routes up-/downloaden

Door een update in de Hardloopplanner is het nu ook mogelijk om bestaande routes te uploaden en nieuwe routes te downloaden als .gpx-bestand. Hiermee kunnen lopers hun nieuwe route invoeren in hun favoriete hardloopapp. Daarnaast kun je eenvoudig een route maken die langs één of meerdere bezienswaardigheden in de buurt komt. Lopers selecteren de bezienswaardigheid die ze willen passeren en de route wordt daar op aangepast.

Geschikt voor alle hardlopers

De Nationale-Nederlanden Hardloopplanner is geschikt voor alle hardlopers. Of je nu aan het trainen bent voor een marathon of gewoon een rondje gaat lopen. Je genereert oneindig veel alternatieve routes die precies zijn afgestemd op jouw doelen, zowel qua afstand als trainingsduur.

“Met de Nationale-Nederlanden Hardloopplanner willen we heel Nederland in beweging brengen en houden. Om gemotiveerd te blijven zijn veel hardlopers op zoek naar afwisselende trainingsrondjes vanaf de voordeur. Daarom is de Nationale-Nederlanden Hardloopplanner voor veel lopers een makkelijke en relevante oplossing. Met de nieuwe functionaliteiten maken we het nu nog leuker en eenvoudiger.” aldus Remco Barbier, Head of Branding NN Group.

Juichmoment

Bij de verschillende hardloopevenementen die wij ondersteunen krijgen lopers de kans een boomerang te maken met hun eindtijd. Deze kunnen zij direct delen met al hun supporters.

Meer informatie

Hardloopsupporter

Bij de Hardloopsupporter sturen familie en vrienden een aanmoedigingsvideo in voor hun marathonheld. Deze video’s zie je terug op grote schermen langs het parcours bij het het zwaarste punt.

Meer informatie

Pacing Team

Pacers zijn ervaren marathon lopers die in een strak tempo lopen en andere renners van adviezen kunnen voorzien. Wil jij een bepaalde tijd lopen? Loop dan bij één van onze events mee met onze Pacers.

Meer informatie

Smart Medal

Sinds november 2018 is Nationale-Nederlanden partner van Smart Medal; een gratis app voor hardlopers die dient als digitale prijzenkast en toegang geeft tot persoonlijke Running Story’s.

Meer informatie