Ga direct naar inhoud

Johsua Cheptegei gaat voor nieuw wereldrecord op de 10.000m op de baan

4 sept 2020

De wereldrecordhouder op de 5 km gaat op woensdag 7 oktober in Valencia zijn recordpoging doen om ook op de 10 km de snelste te worden.


Het huidige record op de 10.000 meter staat op naam van Kenenisa Bekele, die 15 jaar geleden finishte in 26:17.53. Het PR van Cheptegei staat op 26:48.36. Gezien zijn uitstekende vorm heeft Cheptegei vertrouwen in een goed resultaat. Naast top-pacers wordt Johsua bijgestaan door de innovatieve wavelight technologie. Zo wordt niets aan het toeval overgelaten om tot een topprestatie te komen.


Juichmoment

Bij de verschillende hardloopevenementen die wij ondersteunen krijgen lopers de kans een boomerang te maken met hun eindtijd. Deze kunnen zij direct delen met al hun supporters.

Hardloopsupporter

Bij de Hardloopsupporter sturen familie en vrienden een aanmoedigingsvideo in voor hun marathonheld. Deze video’s zie je terug op grote schermen langs het parcours bij het het zwaarste punt.

Pacing Team

Pacers zijn ervaren marathon lopers die in een strak tempo lopen en andere renners van adviezen kunnen voorzien. Wil jij een bepaalde tijd lopen? Loop dan bij één van onze events mee met onze Pacers.

Smart Medal

Sinds november 2018 is Nationale-Nederlanden partner van Smart Medal; een gratis app voor hardlopers die dient als digitale prijzenkast en toegang geeft tot persoonlijke Running Story’s.