Ga direct naar inhoud

NN CPC Loop Den Haag

De NN CPC Loop Den Haag trekt jaarlijks ruim 42.000 deelnemers over alle afstanden. Zowel nationaal als internationaal is er veel belangstelling voor het snelle parcours van de NN Halve Marathon.

De 45ste NN CPC Loop Den Haag beleefde een enerverende ontknoping. In de laatste meters sprintten vier Afrikanen voor de zege. Dawit Wolde was de snelste. De Ethiopiër finishte in 59 minuten en 58 seconden.

NN CPC Loop Den Haag

Door de city, naar de pier en weer terug naar het centrum van Den Haag.

Hardloopseizoen gestart met de 45e NN CPC Loop Den Haag

Afgelopen weekend is het hardloopseizoen traditioneel afgetrapt met de 45e editie van de NN CPC Loop Den Haag. Veel lopers beschouwen deze halve marathon als ideale voorbereiding op de NN Marathon Rotterdam, die op zondag 5 april op het programma staat.

Juichmoment

Ook bij de NN CPC Loop Den Haag krijgen lopers en supporters thuis de kans een boomerang te maken met hun eindtijd. Deze kun je direct delen via je social media kanalen.

Meer over het Juichmoment

Pacing Team

Pacers zijn ervaren marathon lopers die in een strak tempo lopen en andere renners adviseren. Wil jij een bepaalde tijd lopen? Loop tijdens de NN CPC Loop Den Haag mee met onze Pacers.

Meer over het Pacing Team

Parcours halve marathon

Meer informatie op www.nncpcloopdenhaag.nl/