Ga direct naar inhoud

Hardloopplanner

De vernieuwde Hardloopplanner van Nationale-Nederlanden houdt je in beweging. Met de Hardloopplanner maak je makkelijk je eigen ideale route. Je start en finisht bij je voordeur, of welk ander adres dan ook.

Door routes af te wisselen kun je jezelf verbeteren én je motivatie houden. De nieuwe functionaliteiten in de planner maken het nu nog leuker en makkelijker om nieuwe routes te ontdekken.

Nieuwe routes maakt hardlopen leuker

Zelfs de beste hardlopers weten het: het ontdekken van nieuwe routes maakt hardlopen leuker én makkelijker. Met nieuwe routes zie je eens wat anders dan je standaard rondje asfalt of altijd dat zelfde bospad.

Door het doorbreken van je patroon ben je bewuster van de omgeving en de ondergrond waarop je loopt. Dat houdt je lichaam en geest scherp.

De Nationale-Nederlanden Hardloopplanner helpt je hierbij. Maak kennis met nieuwe routes, dwars door de stad, het platteland of zelfs langs de kust.

Download je route naar je favoriete hardloopapp

Het is nu ook mogelijk om nieuwe routes te downloaden als .gpx-bestand. Hiermee kan je je nieuwe route invoeren in je favoriete hardloopapp. Je kan ook makkelijk een route maken die langs bezienswaardigheden in de buurt loopt. Je selecteert de bezienswaardigheid en de route wordt daar op aangepast.

Geschikt voor alle hardlopers

De Hardloopplanner is geschikt voor alle hardlopers. Of je nu aan het trainen bent voor een marathon of gewoon een rondje gaat lopen. Je maakt oneindig veel alternatieve routes die precies passen bij jouw doelen, zowel qua afstand als trainingsduur.

De Nationale-Nederlanden Hardloopplanner is gratis te gebruiken.

Ga naar hardloopplanner.nl