Ga direct naar inhoud

Blijf fit met Erben

Het is belangrijk om fit te blijven. Fysiek en mentaal. Juist tijdens deze coronacrisis. Hoe doe je dat als je niet naar de sportschool kunt? Erben Wennemars laat je zien dat je goed thuis kunt sporten. Blijf fit met Erben!


Erben Wennemars, een grote naam in de schaatswereld. Tijdens zijn carrière behaalde hij maar liefst 8 wereldtitels en 2 bronzen medailles. Naast zijn carrière als langebaanschaatser is Erben Wennemars een fervent hardloper.
‘Het mooie van hardlopen is ook dat je het altijd kan doen. Als ik wil schaatsen heb ik ijs nodig, als ik wil fietsen moet ik mijn fiets bij me hebben. Met hardlopen ben je onafhankelijk.’


Aflevering 1

Aflevering 2

Aflevering 3

Aflevering 4

Aflevering 5

Aflevering 6

Nationale-Nederlanden Supporter van alle Hardlopers

Wat belangrijk is voor jou, is belangrijk voor ons, want er is maar één Nederlander zoals jij. Iedereen loopt voor het bereiken van een doel. Van een gezonder leven, vrijheid in je hoofd, tot het realiseren van een sportieve prestatie. Het maakt niet uit wie je bent of welke afstand je loopt, wij helpen bij het bereiken van al die persoonlijke hardloopdoelen. Door uit te dagen, aan te moedigen, te begeleiden en mee te juichen na het bereiken van de finish.