Ga direct naar inhoud

Beleid Sportsponsoring

Als supporter van alle hardlopers, ondersteunen wij door middel van sportsponsoring uitsluitend initiatieven en evenementen op het gebied van hardlopen. Dat doen we al sinds 2015. Iedereen loopt voor het bereiken van een doel. Van een gezonder leven, vrijheid in je hoofd, tot het realiseren van een sportieve prestatie.

Hoofdsponsor verschillende hardloopevenementen

Het maakt niet uit wie je bent of welke afstand je loopt, wij helpen bij het bereiken van al die persoonlijke hardloopdoelen. Door uit te dagen, aan te moedigen, te begeleiden en mee te juichen na het bereiken van de finish. Daarom zijn wij hoofdsponsor van verschillende hardloopevenementen, Van de NN Marathon Rotterdam, de NN CPC Loop Den Haag en de NN Zevenheuvelenloop tot de NN Egmond Halve Marathon. Maar we ontwikkelen ook allerlei hardloopactivaties die we voor, tijdens en na onze evenementen uitrollen met als doel de deelnemers, supporters en fans een maximale beleving te geven.

NN Running Team

Daarnaast zijn we samen met Nike hoofdsponsor van het eerste professionele running team ter wereld, het NN Running Team. Een nieuwe dimensie in de hardloopsport. Een unieke samenwerking, met als doel het verder professionaliseren en innoveren van de sport.

Maatschappelijke rol

We zijn ons bewust van onze maatschappelijke rol binnen de hardloopsport. Zo zijn we partner van de Atletiekunie, Fonds Gehandicaptensport en Stichting Running Blind.
Als supporter van gehandicaptensport is Nationale-Nederlanden sinds 2018 partner van Stichting Running Blind. Zij maken hardlopen voor iedereen met een visuele beperking mogelijk, waarbij een atleet met een visuele beperking zich laat begeleiden door een buddy.

Sponsorverzoeken?

We hebben binnen ons maatschappelijk & sponsoring beleid voor een aantal partnerships, activaties en evenementen gekozen waarop we ons focussen om zo een maximale bijdrage te kunnen leveren. Er is momenteel geen ruimte voor uitbreiding.