Ga direct naar inhoud

Geen gedoe op vakantie? Download de NN App

Als je op reis bent, heb je geen zin om na te denken over je spaargeld, beleggingen of verzekeringen. Maar als het dan tóch moet, dan graag zo snel en makkelijk mogelijk.

Bevalt je vakantiestek zó goed dat je er nog een weekje aan wilt vastplakken? Of ben je een beetje uitgeschoten met je vakantie uitgaven? Dan is extra geld van je spaarrekening opnemen zo gebeurd.

Weet je nog niet of je je spaargeld nodig hebt op vakantie? Laat het dan op je spaarrekening staan totdat je het nodig hebt. Een veilig idee, bijvoorbeeld als de bankpas van je betaalrekening wordt gestolen.

Regel voor je vakantie je reisverzekering

Wil je goed verzekerd op reis? Sluit dan een doorlopende reisverzekering af. Met de NN App heb je altijd de gegevens van je reisverzekering en contactgegevens bij de hand.

Makkelijk en veilig geld opnemen vanaf je vakantieadres

Zet de NN App voor vertrek op je telefoon. Zo kun je ook in het buitenland makkelijk je geldzaken regelen. Heb je tóch wat extra geld nodig tijdens je vakantie? Dan kun je met de app makkelijk extra geld opnemen van je spaarrekening.

Zorgverzekering

Met de Zorgverzekering van Nationale-Nederlanden ben je uitstekend verzekerd als je zorg nodig hebt, ook in het buitenland. Word je onverwacht ziek in het buitenland of loop je een blessure op? Dan kan het zijn dat je naar de dokter moet. Je basisverzekering vergoedt spoedeisende zorg in het buitenland. De gegevens van je zorgverzekering en contactgegevens vind je makkelijk terug in de NN App. Declareren van jouw zorgkosten regel je direct vanaf je vakantieadres via de NN App.

Download de NN App

Met de NN App kun je snel en eenvoudig:

  • geld overmaken naar je tegenrekening
  • je beleggingen bijhouden
  • schade aan je auto of bagage melden
  • inloggen met je vingerafdruk, face ID of pincode, dus geen gedoe met een wachtwoord
  • belangrijke telefoonnummers vinden

De app downloaden is zó gebeurd

Meteen downloaden?

Vul uw telefoonnummer in. U ontvangt direct een link via sms waarmee u eenvoudig de App kunt downloaden.

Download de Nationale-Nederlanden App in de App Store of Play Store.

Meer handige reistips