Ga direct naar inhoud

Tips om je kind financieel bewust te maken

Hoe leer je je kind op een goede manier om te gaan met geld, zodat hij of zij later financieel op eigen benen kan staan? Lees tips en ontdek hoe andere ouders de financiële opvoeding aanpakken.

Je kind financieel opvoeden: hoe doe je dat?

Hoe gaat David (12) om met geld? Hij praat erover met zijn moeder Annelies. Lees hun tips voor een goede financiële opvoeding.

Lees meer

Hoe maak je je kind financieel bewust? 5 tips op een rij

Ouders hebben een grote invloed op het geldgedrag van hun kinderen. Hoe maak je je kinderen financieel bewust? Wij geven 5 tips.

Lees meer

Hoe zorg ik dat mijn kind financieel op eigen benen kan staan?

Met de financiële opvoeding van je kind kun je al vroeg beginnen. Het Nibud geeft tips. Leer hoe je kind later financieel op eigen benen staat.

Lees meer

Hoeveel zakgeld geef jij eigenlijk aan je kind?

We geven tips over het wanneer en hoeveel zakgeld te geven aan je kinderen. Zo kunnen ze leren omgaan met geld. Bekijk onze tips en ga ermee aan de slag.

Lees meer

Wat kost een rijbewijs? De kosten van rijlessen tot en met rijexamen

Een rijbewijs halen kost veel geld. Waar moet je allemaal rekening houden? Wij zetten de gemiddelde kosten voor een rijbewijs op een rij.

Lees meer

Robin (31) gaat radicaal anders met geld om dan zijn ouders

Ben jij door je opvoeding bewust bezig met geld? Of juist niet? Lees hoe Robin (31) radicaal anders met geld omgaat dan zijn ouders.

Lees meer