Ga direct naar: inhoud

E-mail

Mogelijk staat het antwoord op uw vraag bij de Veelgestelde vragen. Is dat niet het geval?
Vul dan onderstaand formulier in, zodat uw bericht naar de juiste afdeling gaat.

Er is helaas een fout opgetreden. Probeert u het later alstublieft nog eens.
  • Uw vraag
  • Aanvullende gegevens
  • Overzicht
  • Bedankt

Uw vraag

Maak een keuze en stel ons uw vraag.

Voor uw veiligheid verstrekken wij geen inloggegevens naar aanleiding van een e-mail. Antwoord op veel vragen rondom inloggen vindt u op de pagina Hulp bij het inloggen. Of neem anders contact op met onze afdeling Digital Support via telefoonnummer 088 663 01 12. Wij helpen u graag op maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Om u direct te kunnen helpen vragen wij u uw rekening-, lening-, of polisnummer bij de hand te houden.

U wilt een overlijden van een dierbare melden. Wij verzoeken u hiervoor het formulier Overlijden Melden te gebruiken. Zo kunnen wij u beter van dienst zijn. Dit e-mailformulier sluit automatisch bij het openen van het meldingsformulier. Ga naar ons formulier Overlijden Melden.

Wilt u een nieuw product afsluiten of wilt u advies afgestemd op uw specifieke situatie? Neem dan contact op met uw onafhankelijk adviseur. Die helpt u graag verder. Heeft u nog geen adviseur, zoek dan een adviseur bij u in de buurt.

Zoek een onafhankelijk adviseur

Wist u dat u ons Zekerheidspakket online kunt sluiten? Het Zekerheidspakket beschermt uw bedrijf in één keer tegen de belangrijkste schaderisico's in uw eigen branche. Het pakket is er speciaal voor zzp'ers en mkb'ers in de bouw, detailhandel, zakelijke dienstverlening, horeca en zorg en uiterlijk.

Bereken uw premie

Heeft u een vraag over een lopende verzekering, maak dan een andere keuze.
Voor het melden van een schade kunt u ons bellen of de schade online melden. Op de pagina  Schade melden vindt u alle informatie. Dit e-mailformulier sluit automatisch bij het openen van deze pagina.

Voor het melden van een schade kunt u ons bellen of de schade online melden. Op de pagina Schade melden vindt u alle informatie. Dit e-mailformulier sluit automatisch bij het openen van deze pagina.

Heeft u uw schade al gemeld? Dan krijgt u van ons bericht met daarin onze contactgegevens. U kunt ons ook altijd bellen op telefoonnummer 088 663 31 11.

Uw adreswijziging kunt u met behulp van ons adreswijzigingsformulier doorgeven. Zo kunnen wij u beter van dienst zijn. Dit e-mailformulier sluit automatisch bij het openen van het adreswijzigingsformulier. Ga naar ons adreswijzigingsformulier.

Uw adreswijziging kunt u met behulp van ons adreswijzigingsformulier doorgeven. Zo kunnen wij u beter van dienst zijn. Dit e-mailformulier sluit automatisch bij het openen van het adreswijzigingsformulier. Ga naar ons adreswijzigingsformulier.

Heeft u een arbeidsongeschiktheidsverzekering bij ons en heeft u daar een vraag over? Movir voert de administratie en het beheer uit van onze arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Zij helpt u graag verder met vragen over uw verzekering, het wijzigen van uw verzekering of het melden van arbeidsongeschiktheid. Contactgegevens vindt u op de website van Movir.

Sinds 1 december 2014 is het niet meer mogelijk om een arbeidsongeschiktheidsverzekering bij ons af te sluiten. Wij verwijzen u graag door naar de arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van Movir. Gaat uw vraag over een arbeidsongeschiktheidsverzekering gekoppeld aan pensioen? Kies dan in dit formulier voor de optie ‘pensioen via werkgever’.

Uw klacht kunt u met behulp van ons klachtenformulier indienen. Zo kunnen wij u beter van dienst zijn.
Dit e-mailformulier sluit automatisch bij het openen van het klachtenformulier. Ga naar ons  klachtenformulier.

Uw gegevens

Vermeldt u uw telefoonnummer, dan kunnen wij u eventueel bellen voor aanvullende informatie of een mondelinge toelichting.

Velden met een * zijn verplichte invoervelden.