Ga direct naar: inhoud

Welke zorgaanbieder kies jij?

Er is maar één Nederlander die zorg nodig heeft zoals jij. Daarom wil je zorg die goed bij jou past. Jij kent je lichaam en gezondheid en het kan best dat je een voorkeur hebt voor een bepaalde specialist of behandelaar. Met Vrije Zorgkeuze bepaal je zelf welke zorgaanbieder jou behandelt.

Vrije Zorgkeuze in zorgaanbieders

Stel, er is iets met je gezondheid en je hebt zorg nodig van een kniespecialist, diëtist of fysiotherapeut. Van een kennis hoor je goede verhalen over een specialist in jouw woonplaats. Je wilt graag behandeld worden door deze specialist, maar dat mag niet van jouw zorgverzekeraar. Je mag alleen door gecontracteerde zorgaanbieders geholpen worden. Vreemd, toch?

Deze video bekijken?

U heeft ervoor gekozen om ons geen toestemming te geven om de persoonsgegevens die wij verkrijgen en afleiden uit uw gebruik van onze website door middel van cookies en vergelijkbare technieken te mogen gebruiken om: Te adverteren op social media platforms.
Om die reden kunt u deze video niet bekijken. Klik op ‘Toestemming geven’ om de video alsnog te bekijken of lees meer.

Toestemming geven

Zorgkeuze kies je de zorgaanbieder die bij jou past

Wij vinden het logisch dat je zelf wilt kiezen welke zorgaanbieder jou behandelt. Daarom ontvang je met de Zorgverzekering van Nationale-Nederlanden standaard Vrije Zorgkeuze. Je kiest zelf een zorgaanbieder waar jij je prettig bij voelt. Ook als je graag naar een privékliniek of bepaalde specialist gaat. Met een enorm aanbod aan zorgverleners in Nederland weet je zeker dat er een keuze bij zit die bij jou past. Zolang het type zorg onder je verzekering valt, vergoeden wij de rekening.


Op pad voor de snelste zorg

Met Wachtlijstbemiddeling gaan we samen op pad voor de snelste, beste zorg. In de buurt, maar ook daar buiten! Nieuwsgierig hoe we dit doen?

Lees meer over Wachtlijstbemiddeling

Vrije Zorgkeuze

Wij bieden Vrije Zorgkeuze, waarmee jij kunt bepalen waar je behandeld wilt worden.

Meer informatie over Vrije Zorgkeuze

Onze Fit module

Onze Fit module is gratis voor al onze verzekerden en vergoedt o.a. gezondheidscursussen en beweegprogramma’s.

Lees meer over de Fit module