Ga direct naar inhoud

Op pad voor de snelste, beste zorg

Is er iets mis met jouw gezondheid en heb je een behandeling nodig? Dan kan het zijn dat je op een wachtlijst komt. In dat geval zoeken we met onze Wachtlijstbemiddeling samen de zorgaanbieder waar jij snel terecht kunt. Samen op pad voor de snelste, beste zorg.

Samen vinden we jouw zorgaanbieder

Op het moment dat je zorg nodig hebt bespreken we eerst hoelang je maximaal wilt wachten totdat je terecht kunt bij een arts of specialist. Je geeft ook aan hoever je bereid bent om te reizen. Het kan zijn dat een kliniek in jouw regio een wachtlijst van twee maanden heeft, maar dat een specialist dertig kilometer verderop over een week al een plekje voor je heeft. We kijken naar alle zorgaanbieders in Nederland. Hoever je wilt reizen en hoe lang je wilt wachten? Dat is helemaal aan jou.

Deze video bekijken?

U heeft ervoor gekozen om ons geen toestemming te geven om de persoonsgegevens die wij verkrijgen en afleiden uit uw gebruik van onze website door middel van cookies en vergelijkbare technieken te mogen gebruiken om: Te adverteren op social media platforms.
Om die reden kunt u deze video niet bekijken. Klik op ‘Toestemming geven’ om de video alsnog te bekijken of lees meer.

Toestemming geven

De beste zorg

We vinden het belangrijk dat jij snel terecht kunt bij een specialist die jou goed helpt. Daarbij kijken we niet alleen naar hoe snel je geholpen kunt worden, maar ook hoe goed je geholpen gaat worden. We kijken namelijk ook naar de kwaliteit van de aanbieder. Sta jij onder behandeling van een arts, en wil je een tweede paar ogen naar je behandelplan laten kijken? Dan kun je via Best Doctors® een second opinion aanvragen. Zo weet je zeker dat jij de snelste, beste zorg ontvangt.


Kies de beste zorg met Vrije Zorgkeuze

Gaat het over je gezondheid, dan wil je zelf kiezen wie jou behandelt. We noemen dit Vrije Zorgkeuze.

Lees meer

Vergoedingen die je niet verwacht

Dat jij je kunt verzekeren voor fysiotherapie of de tandarts is bekend. Er zitten ook wat minder bekende vergoedingen in de zorgverzekering.

Wachtlijstbemiddeling

Wij bieden Wachtlijstbemiddeling. Daarmee helpen je uit te zoeken of je ergens anders eerder geholpen kan worden. Of we regelen direct hulp voor wijkverpleging.

Lees meer