Ga direct naar: inhoud

Met Wachtlijstbemiddeling wacht je niet lang op zorg

In de rij voor de kassa van de supermarkt, in de file, bij de tandarts: we wachten wat af in ons leven. Maar wat als je zorg nodig hebt van een specialist of zorginstelling?

Met Wachtlijstbemiddeling wacht je nooit te lang op zorg. En dat is fijn, want wachten op zorg is zonde van je tijd!

Snel geholpen worden als je zorg nodig hebt

Als er iets met jouw gezondheid is, wil je zo snel mogelijk geholpen worden. Helaas hebben sommige specialisten of zorginstellingen een lange wachtlijst, waardoor je lang moet wachten totdat je behandeld wordt. Zonde van je tijd: daar zijn we het over eens. Jouw tijd is kostbaar en die wil je niet wachtend spenderen. Met Wachtlijstbemiddeling kijken we verder dan de wachtlijst.

Hoe werkt onze Wachtlijstbemiddeling?

Met Wachtlijsbemiddeling helpen we je als je zorg nodig hebt en niet snel terecht kunt bij een zorgaanbieder. We zoeken dan samen naar een specialist of instelling waar je eerder geholpen kunt worden. Dat doen we niet alleen bij jou in de buurt, maar ook buiten jouw regio of zelfs aan de andere kant van het land! En heb je wijkverpleging nodig tijdens jouw herstel, dan regelen we dat direct voor je. Zo richt jij je zo snel mogelijk op je herstel. Zonder te wachten op zorg.

Deze video bekijken?

U heeft ervoor gekozen om ons geen toestemming te geven om de persoonsgegevens die wij verkrijgen en afleiden uit uw gebruik van onze website door middel van cookies en vergelijkbare technieken te mogen gebruiken om: Te adverteren op social media platforms.
Om die reden kunt u deze video niet bekijken. Klik op ‘Toestemming geven’ om de video alsnog te bekijken of lees meer.

Toestemming geven


Welke zorgaanbieder kies jij?

Welke zorgaanbieder heeft jouw voorkeur? Met Vrije Zorgkeuze kies je precies waar jouw voorkeur naar uit gaat.

Lees meer

Een second opinion aanvragen via Best Doctors

Twijfel je over de diagnose van je arts? In zo’n geval kun je via Best Doctors een second opinion aanvragen.

Lees meer

Wachtlijstbemiddeling

Wij bieden Wachtlijstbemiddeling. Daarmee helpen je uit te zoeken of je ergens anders eerder geholpen kan worden. Of we regelen direct hulp voor wijkverpleging.

Lees meer