Ga direct naar: inhoud

Met Vrije Zorgkeuze kies je zelf de beste zorg

Heb jij wel eens van Dilemma’s op Dinsdag gehoord? Een spelletje waarbij je twee slechte keuzes krijgt: de één nog erger dan de ander en je MOET kiezen. Altijd natte sokken dragen of altijd met hevige tegenwind op de fiets? Iedere ochtend ontbijten met droge havermout of iedere ochtend om 6 uur bootcampen? Een spelletje is prima, maar voor jouw zorg wil je zelf kiezen. Daarom heb je Vrije Zorgkeuze.


Waarom Vrije Zorgkeuze?

Juist als je zorg nodig hebt, wil je zelf de regie in handen hebben en de mogelijkheid hebben om te kiezen. Je wilt behandeld worden door een zorgaanbieder waar je een fijn en veilig gevoel bij hebt. Dat gevoel is heel persoonlijk en voor iedereen anders. Daarom begrijpen wij dat iedereen zelf zijn eigen zorgaanbieder wil kiezen.

Vrije Zorgkeuze met de Zorgverzekering van Nationale-Nederlanden

Wat vind jij belangrijk bij het kiezen van een zorgaanbieder? Is het de locatie, de wachttijd, of misschien de goede verhalen die je erover hoort? In de nieuwe Zorgverzekering van Nationale-Nederlanden zit standaard Vrije Zorgkeuze. Je kiest zelf welke zorgaanbieder jou behandelt. Zolang het type zorg binnen jouw verzekering valt, vergoedt Nationale-Nederlanden de rekening.

Deze video bekijken?

U heeft ervoor gekozen om ons geen toestemming te geven om de persoonsgegevens die wij verkrijgen en afleiden uit uw gebruik van onze website door middel van cookies en vergelijkbare technieken te mogen gebruiken om: Te adverteren op social media platforms.
Om die reden kunt u deze video niet bekijken. Klik op ‘Toestemming geven’ om de video alsnog te bekijken of lees meer.

Toestemming geven


Welke zorgaanbieder kies jij?

Welke zorgaanbieder heeft jouw voorkeur? Met Vrije Zorgkeuze kies je precies waar jouw voorkeur naar uit gaat.

Lees meer

Neem jij voldoende tijd voor je zorgverzekering?

Je zorgverzekering afstemmen op je persoonlijke situatie? Met onze vier Zorgkwartiertjes regel je het in een uur!

Lees meer

Vrije Zorgkeuze

Wij bieden Vrije Zorgkeuze, waarmee jij kunt bepalen waar je behandeld wilt worden.

Lees meer