Ga direct naar: inhoud

Wat je niet wist over SRK – jouw juridische ondersteuning via Nationale-Nederlanden

16 november 2016

Wil je een beroep doen op je rechtsbijstandverzekering die je bij Nationale-Nederlanden hebt afgesloten? Dan krijg je te maken met SRK Rechtsbijstand. SRK verleent je juridische bijstand in opdracht van ons. In dit artikel vertellen wij je waarom SRK onze partner is.

Top 25 advocatenkantoor

Nederland telt veel advocatenkantoren. SRK staat in de top 25 van de grootste advocatenkantoren, met ruim 360 juristen en advocaten op de teller in 2016. Zij zijn professioneel , beschikken over veel expertise, een goede service. SRK houdt zich aan de Kwaliteitscode Rechtsbijstand, opgesteld door het Verbond van Verzekeraars. SRK verleent de rechtsbijstand voor klanten van een aantal toonaangevende verzekeraars, zo ook Nationale-Nederlanden.

Persoonlijk advies en rechtsbijstand

Jouw belang staat altijd voorop. Als je om rechtshulp vraagt bij SRK, krijg je een gespecialiseerde jurist of advocaat die helpt om het probleem op te lossen. Je kunt altijd terecht bij deze persoon, die volledig op de hoogte is van jouw zaak. De jurist bespreekt alle mogelijkheden eerst met jou en gaat zorgvuldig om met alle informatie die je hem geeft. Je kunt altijd gebruik maken van telefonisch advies, ook als er nog geen sprake is van een conflict.

Heldere taal

Juridische zaken, daar horen wetboeken bij. Dikke boeken met juridische taal, ofwel veel lastige termen. De medewerkers van het SRK spreken in heldere taal en informeren jou over het verloop van de zaak. Niet alleen de vervolgstappen, maar ook hoe jullie communiceren en wanneer je reactie kunt verwachten.

Dossier

SRK maakt een dossier van jouw zaak aan en zorgt hier goed voor. De juristen van SRK hebben een geheimhoudingsplicht, informatie over jouw dossier wordt niet gedeeld. Heeft SRK jouw zaak opgelost, dan sluiten zij de zaak.

Onafhankelijk

Een andere belangrijke waarde van SRK is onafhankelijkheid. Nationale-Nederlanden is de rechtsbijstandsverzekeraar en SRK is de instantie die de rechtsbijstand verleent.

Rechtsbijstandverzekering

  • Professionele hulp
  • Bepaal zelf uw dekking
  • Onbeperkt telefonisch advies

Bereken uw premie

Meer informatie

Verzekeringspakket

  • Profiteer van pakketkorting
  • Zelf uw verzekeringen kiezen
  • Eén overzichtelijk pakket

Bereken uw premie

Meer informatie