Ga direct naar: inhoud

De succesvolle zzp’er

Werken anno nu

Zzp’ers zijn er tegenwoordig in overvloed. We leven in snel veranderende tijden. Technologieën en bedrijven evolueren en dat heeft effect op de relatie tussen werkgever en werknemer. Waar werkgever en werknemer vroeger lang met elkaar in zee gingen om de uitgestippelde koers stabiel te houden, kiezen ze nu steeds meer voor flexibele, kortdurende arbeidscontracten zodat ze makkelijk kunnen inspelen op veranderingen..

Dit biedt veel kansen voor zzp’ers. Heb jij kennis en ervaring in een bepaalde discipline, dan kun je jouw kwaliteiten optimaal benutten bij meerdere opdrachtgevers. Op basis van deals die voor beide partijen interessant zijn, bewandel je zo een uitdagend, ondernemend en lonend carrièrepad.

Wat je wel moet weten

Ondernemen is voor velen het mooiste wat er is, zeker als je doet waar je goed in bent en er veel passie voor hebt. Echter, je bent ook verantwoordelijk voor je persoonlijke financiën. Nu en later. Van het verkrijgen van een hypotheek tot het opbouwen van je pensioen en van vermogensgroei tot verzekeringen.

Het is verstandig met dit soort zaken rekening te houden als je met een opdrachtgever onderhandelt over je tarief. Als je een opslag voor je persoonlijke financiën hebt gerekend en de factuur is betaald, dan zet je dat bedrag opzij. Zo kun jij zorgeloos verder leven en ondernemen.

Een totaalpartner

Nationale-Nederlanden biedt voor alle financiële vraagstukken oplossingen aan die passen bij jouw persoonlijke doelen. Wist je dat je al na een jaar als zzp’er te hebben gewerkt, een ondernemershypotheek bij Nationale-Nederlanden kunt aanvragen? En ook op het gebied van pensioen en verzekeringen bieden wij producten aan die interessant zijn voor jou als ondernemer.

Of dat je al vanaf € 50,- inleg per maand je geld kunt laten beleggen door ons team van experts? Heb je meer geld vrij dan leg je simpelweg meer in. Zo bouw je flexibel vermogen op.

Weet wel dat de waarde van jouw beleggingen kunnen fluctueren en dat resultaten uit het verleden geen garantie bieden voor de toekomst.

Kortom, wij kunnen je alles uit handen nemen zodat je kunt doen wat je het liefst doet, namelijk kansen benutten als ondernemer.

Als ondernemer een huis kopen?

Nationale-Nederlanden biedt je de Ondernemershypotheek. Hiermee vraag je als ondernemer net zo makkelijk en snel een hypotheek aan als ieder ander.

Lees meer

Hypotheekadvies nodig?


Snel een afspraak, waar en wanneer je maar wilt. Eerste gesprek altijd vrijblijvend.

Maak een afspraak

Wil je financieel advies?


Ben je op zoek naar financieel advies afgestemd op je persoonlijke situatie. Maak dan een afspraak met een financieel adviseur.

Maak een afspraak