Ga direct naar: inhoud

Zo kreeg Berber meer ruimte voor haar passie

Je levensdroom najagen? Berber en haar vriend Boy kozen voor een plek waar ze dit konden realiseren. Als beginnende zzp’ers verruilden zij hun flat in Amsterdam-Noord voor een prachtige woonboerderij op de Veluwe. Nu hebben zij een succesvolle carrière en genieten van hun vrijheid.

“We woonden beiden in Amsterdam en wilden meer ruimte om onze dromen na te jagen”, vertelt Berber. “Meer groen, meer plek. Dus toen hebben we dit bedacht.” Berber is fotograaf en verhuurt fotografie-apparatuur. Dankzij de vaste inkomsten van verhuur van fotografie-apparatuur heeft ze geen financiële druk en kan ze onafhankelijk werken en haar passie nastreven. Haar vriend Boy heeft zijn eigen garage met motoren.

“Ik had nooit gedacht dat dit ons zou lukken als zzp’ers”, vertelt Berber. “Vrienden dachten dat we gek waren, maar de boel loopt.” Ondanks dat ze allebei altijd in Amsterdam hebben gewoond, wil Berber absoluut niet meer terug. “Dit is een soort droomhuis waar al onze passies samenkomen. Tegelijkertijd is Amsterdam ook om de hoek als ik er moet zijn. En vrienden kunnen hier gewoon altijd logeren, hoe tof is dat?”

“Nu heb ik de ruimte voor mijn passie, fotografie. Boy heeft de ruimte voor zijn passie, motors.”

Net als Berber meer ruimte voor je passie?

Ondernemen en een hypotheek

Ondernemen en een hypotheek. Het lijkt een lastige combinatie omdat je een flexibel inkomen hebt. Maar wist je dat je als ondernemer met personeel, maar ook als zzp’er of freelancer, bij Nationale-Nederlanden ook in aanmerking kunt komen voor een hypotheek?

De kenmerken van een hypotheek bij Nationale-Nederlanden

Een hypotheek is meer dan alleen een aantrekkelijke rente. Wij bieden voordelen die bij het afsluiten van een hypotheek, maar zeker ook daarna belangrijk zijn. Zo kun je bijvoorbeeld online de status van je hypotheekaanvraag volgen. Na het afsluiten van je hypotheek kun je deze gemakkelijk zelf wijzigen en beheren in mijn.nn.

Wij staan voor je klaar met onze eigen hypotheekadviseurs die graag met jou bepalen welke hypotheek het beste bij jou als ondernemer past. Dit kan ook ’s avonds bij jou thuis of via de webcam. We maken ook gebruik van een netwerk van onafhankelijk adviseurs bij jou in de buurt.

Meer weten over de Ondernemershypotheek?

Lees alles over de Ondernemershypotheek van
Nationale-Nederlanden.

Ondernemershypotheek

Hypotheekadvies nodig?


Snel een afspraak, waar en wanneer u maar wilt. Eerste gesprek altijd vrijblijvend.

Maak een afspraak voor hypotheekadvies