Ga direct naar: inhoud

Hoe ziet je huis eruit als je alles naar eigen inzicht mag ontwerpen?

24 oktober 2016

Deze video bekijken?

U heeft ervoor gekozen om ons geen toestemming te geven om de persoonsgegevens die wij verkrijgen en afleiden uit uw gebruik van onze website door middel van cookies en vergelijkbare technieken te mogen gebruiken om: Te adverteren op social media platforms.
Om die reden kunt u deze video niet bekijken. Klik op ‘Toestemming geven’ om de video alsnog te bekijken of lees meer.

Toestemming geven


We gingen langs bij Rodney en Gisella, die hun nieuwbouwwoning helemaal naar eigen inzicht hebben ontworpen.

Een nieuwbouwwoning kopen kan een heleboel voordelen hebben. Het meest voor de hand liggende is natuurlijk dat alles aan je huis gloednieuw is, en je dus geen last hebt van achterstallig onderhoud. Zeker de eerste jaren kun je heerlijk wonen zonder ook maar te denken aan een grote onderhoudsbeurt. Bovendien is je nieuwe huis standaard uitgerust naar de meest moderne maatstaven, waardoor je zeker bent van een modern sanitair, inbraakveilige sloten, deuren en ramen, goede isolatie en energiezuinige elektra en verwarming. Daardoor heb je een veiliger gevoel en lagere maandelijkse energiekosten.

De ruimte voor eigen inbreng in hoe jouw huis eruit komt te zien is misschien nog wel het leukste. Je kunt zelf je badkamer en keuken kiezen en in sommige gevallen heb je zelfs een inbreng in de indeling en afbouw van het huis. Zo kun je optimaal je eigen smaak integreren en is het huis waar je woont pas écht van jou. Om te kijken welke mogelijkheden die vrijheid biedt, gingen we voor de bovenstaande video op bezoek bij Rodney en Gisella en hun driejarige zoontje James. Zij hebben hun maximale vrijheid benut om hun huis geheel naar eigen inzicht en smaak te ontwerpen.

Lijkt die vrijheid jou ook wel wat? Lees meer over een hypotheek voor een nieuwbouwwoning en maak een afspraak met een adviseur, zodat je de beste keuzes kunt maken die passen bij jouw persoonlijke situatie.

Hypotheekadvies nodig?

Snel een afspraak, waar en wanneer u maar wilt. Eerste gesprek altijd vrijblijvend.

Maak een afspraak

Uw maximale hypotheek

Als u een nieuw huis op het oog heeft, wilt u zich geen zorgen maken over het verkrijgen van een hypotheek.

Bereken uw mogelijkheden

Uw situatie wijzigt

Het is mogelijk dat u ooit in een situatie komt waarin uw hypotheek ineens een zware last wordt.

Lees meer