Ga direct naar: inhoud

Steun de LINDA.foundation met uw Nationale-Nederlanden CreditCard

Met de Nationale-Nederlanden CreditCard bent u gewend aan het betaalgemak dat de kaart u biedt: eenvoudig wereldwijd en online betalen. Maar met de CreditCard doet u meer! U levert ook een positieve bijdrage aan de Nederlandse samenleving. Voor elke transactie die u met uw CreditCard doet, doneren wij namelijk € 0,10 aan de LINDA.foundation.

Wat doet de LINDA.foundation?

De LINDA.foundation is in juli 2013 opgericht door Linda de Mol en Mood for Magazines, uitgeverij van het tijdschrift LINDA. Het fonds is bestemd voor (alleenstaande) ouders met kinderen die in financiële nood verkeren. Samen met zoveel mogelijk donateurs wil de LINDA.foundation meer begrip en vooral positieve actie creëren voor gezinnen met kinderen in Nederland die het financieel zwaar hebben.

De LINDA.foundation steunt deze gezinnen door hen cadeaukaarten te geven. Bonnen voor bijvoorbeeld Albert Heijn, Hema, Intertoys en C&A. Zo is het voor deze gezinnen mogelijk om bijvoorbeeld ook eens een cadeautje te kopen of een speciale outfit voor een bijzonder feest te dragen.

December 2015 – anonieme reactie

“Als je niet zelf in deze situatie zit, dan heb je geen idee wat jullie daadwerkelijk hebben gegeven. Niets is zo zwaar als geldzorgen. Dat ik uitgerekend deze maand even niet hoef te puzzelen en zorgeloos kan genieten, is echt een kostbaar geschenk!”

De gezinnen die steun krijgen, kiest de LINDA.foundation overigens niet zelf. Gespecialiseerde instanties en gemeenten voeren een strenge selectie en controle uit.

Wist u dat

  • 1 op de 9 kinderen in Nederland opgroeit in armoede?
  • de foundation vanaf de start in 2013 al 5.500 gezinnen geholpen heeft?
  • alle giften voor 100% gebruikt worden voor de aanschaf van de cadeaukaarten?
  • de deelnemende bedrijven de LINDA.foundation sponsoren door meer geld op de cadeaukaarten te zetten dan de foundation ervoor betaalt: zo wordt de sponsoring van bijvoorbeeld 35 euro een cadeaukaart ter waarde van 50 euro!
  • de overheadkosten van de LINDA.foundation volledig betaald worden door Linda de Mol en uitgeverij Mood for Magazines? Zo hebben donateurs de garantie dat hun gift in zijn geheel gebruikt wordt voor de gezinnen die het moeilijk hebben.

Waarom steunt Nationale-Nederlanden de LINDA.foundation?

Nationale-Nederlanden wil graag maatschappelijk betrokken zijn bij Nederland. Daarom doneren en steunen wij de LINDA.foundation.

  • In 2014 werd de Nationale-Nederlanden CreditCard geïntroduceerd waarmee de gebruikers met iedere transactie de LINDA.foundation steunen met € 0,10
  • In 2015 heeft Nationale Nederlanden € 25.880,- gedoneerd aan de LINDA.foundation via verschillende acties zoals het maatschappelijke programma Future Matters
  • Tijdens de Dam tot Damloop liepen er 4 fanatieke collega’s van Nationale-Nederlanden mee voor de LINDA.foundation
  • Tijdens de inpakdag in november 2015 hielpen zes collega’s van Nationale Nederlanden de LINDA.foundation met het inpakken van 2.500 pakketten die werden verzonden aan de gezinnen van 2015.

We zijn blij dat u gebruikmaakt van de Nationale-Nederlanden CreditCard en daarmee ook de LINDA.foundation steunt bij haar goede werk. Met trots noemen we onze kaart dan ook graag ‘de CreditCard die teruggeeft’.

Gerelateerde artikelen