Ga direct naar inhoud

Sluit onze Woonverzekeringen af en ontvang tot € 50,- retour

 • Je woning en spullen goed verzekerd
 • 24/7 schade melden
 • 10 jaar de nieuwwaarde van je spullen vergoed

Bereken je premie

* Je krijgt een bedrag retour bij het afsluiten van een Inboedelverzekering (€ 20,-), Opstalverzekering (€ 20,-), en Aansprakelijkheidsverzekering (€ 10,-). Bekijk de actievoorwaarden voor meer informatie.

We zijn meer thuis dan normaal. Onze woning is niet alleen ons thuis, maar vaak ook ons kantoor. Het is de plek waar we ons fijn voelen. Waar we hard hebben geklust om ons thuis nog mooier en veiliger te maken. Met onze Opstal- en Inboedelverzekering zorgen we daarom voor wat voor jou nu belangrijk is: je thuis.

Bij schade helpen we je snel en kijken we samen met jou of we de schade kunnen herstellen of vervangen. Als je spullen vervangen moeten worden, dan ontvang je met onze Inboedelverzekering tot maar liefst 10 jaar de nieuwwaarde voor je spullen. Zo is je thuis snel weer zoals het was.


Ontdek onze Woonverzekeringen

Inboedelverzekering

Met onze Inboedelverzekering verzeker je de meest voorkomende schades aan de spullen in je woning, tuin en schuur, zoals brand of diefstal.

Als je spullen vervangen moeten worden, dan ontvang je tot maar liefst 10 jaar de nieuwwaarde voor je spullen. Dat betekent dat je van ons het bedrag krijgt om een gelijkwaardig product nieuw te kunnen kopen. Zo is je thuis snel weer zoals het was.

 • Tot € 100.000,- verzekerd
 • Beoordeeld met een 8,1 door onze klanten
 • Ontvang nu € 20,- retour bij afsluiten

Bereken je premie

Meer over onze Inboedelverzekering

Opstalverzekering

De Opstalverzekering vergoedt de meest voorkomende schades aan je woning, zoals brand, water, bliksem of storm. Heb je bij je huis een garage of een schuur of tuinhuisje in je tuin? Dan zijn deze ook verzekerd.

 • Tot € 600.000,- verzekerd
 • Beoordeeld met een 8,2 door onze klanten
 • Ontvang nu € 20,- retour bij afsluiten

Bereken je premie

Meer over onze Opstalverzekering

Aansprakelijkheidsverzekering

Voor een klein bedrag vul je je Woonverzekering aan met een Aansprakelijkheidsverzekering. Dan ben je ook verzekerd als jij of je gezin schade aan spullen van anderen of aan andere mensen veroorzaakt en je daarvoor aansprakelijk bent.

 • Tot € 2.500.000,- verzekerd
 • Beoordeeld met een 8,3 door onze klanten
 • Ontvang nu € 10,- retour bij afsluiten

Bereken je premie

Meer over onze Aansprakelijkheidsverzekering

Wist je dat?

De Consumentenbond adviseert de woonverzekeringen (opstal-, inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering) onder te brengen bij dezelfde verzekeraar. Zo kan schade snel worden afgehandeld en ontstaat er geen gedoe over wie de schade vergoedt.

Tips voor thuis

6 tips voor productief thuiswerken

Werk jij de komende periode ook vanuit huis? Met deze tips voor thuiswerken ga jij productief aan de slag en kun je je goed focussen.

Lees meer

Maak je woning herfstklaar!

De herfst: warme chocomel, bladeren en... lekkage! Herfstschade aan je woning wil je het liefst voorkomen. Is jouw woning al herfstklaar?

Lees meer

Thuis sporten in je eigen home gym

Wil je thuis sporten, maar heb je geen idee hoe je moet beginnen? Eva legt uit wat je nodig hebt! Start jouw eigen home gym met deze 5 tips.

Lees meer

Ontvang nu tot € 50,- retour bij het afsluiten van de Woonverzekeringen van Nationale-Nederlanden